ОВЕНПечелившата позиция е ваша, ако  в почивния ден не допуснете

...
ОВЕНПечелившата позиция е ваша, ако  в почивния ден не допуснете
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Лъвовете приключват с пренебрегнати проблеми, много хора ценят Девите

ОВЕН

Печелившата позиция е ваша, в случай че  в почивния ден не допуснете интервенция на сътрудници в работата ви, тъй като освен че ви пречат, а и с неналичието на познания и със препоръките си може да ви навредят. Деловите диалози могат да бъдат сполучливи макар че  Меркурий е в ретроградното си придвижване, в случай че не забравяте, че е във ваша изгода да сте тактични и умерени. Постарайте се да не предизвиквате гнева на околните си, поради прояви на раздразнителност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашата интимна половинка ще ви лиши от полови удоволствия. Не си внушавайте, че вашата интимна половинка ще ви лиши от полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Отговорното отношение към вашата работа е гаранция за отлични доходи и финансова стабилизация в този почивен ден. Ако се сблъскате с компликации в персонален проект, не се тормозете тъй като Меркурий ви поддържа в своята назадничавост. Обмислете професионалните си проекти за идващите месеци. Очаквайте още до обед финансови приходи. В персоналните ви връзки ще настъпи рецесия. По-добре откажете вечерята с ваши сътрудници, само че съхранете мира в фамилията си. Ревността на половинката ви може да докара до отводът и да се отдадете на полови удоволствия, в случай че сте развалили връзките си поради вашите недомислени дейности.

БЛИЗНАЦИ

Откажете се от желанието си за запознанства, тъй като няма да ви донесат предстоящите постоянни връзки. Късметът не е на ваша страна в почивния ден. Успехът е с вас, в случай че разчитате на себе си макар  ретроградното придвижване на Меркурий. Бъдете търпеливи и премълчавайте пред сътрудниците си рецензията, с цел да избегнете проблемите на работното място. Разкажете на вашите близки по какъв начин е минал деня ви и обсъдете идните празници. Няма да навредите на персоналните си връзки, в случай че споделите мнението си за разноските, които се обрисуват в края на годината. Не се отхвърляйте от сантименталните мигове и полови удоволствия, даже и в случай че се чувствате изтощени.

РАК

В персоналните връзки шансът ви изневерява в този почивен ден. Страдате, само че в случай че се отдадете на работа, бързо ще забравите за персоналните проблеми и ще пожънете нечуван триумф. Не се поддавайте на оферти за присъединяване в рисковани инициативи или за вложения. Помнете, че  Меркурий продължава ретроградното си придвижване. Денят разрешава разискване на идно подписване на финансови контракти. Ново запознанство или среща със остарели познати,  ще остави у вас загатна за разочарования и горест и ще обтегне връзките с интимната ви половинка. Очакванията ви може да не се оправдаят, а и да ви лишат за дълго от полови удоволствия.

ЛЪВ

Работата ви спори, в случай че в почивния ден се откажете от начинанията и приключите с зародилите проблеми на работното място, които без причина пренебрегнахте предходната седмица. Не си позволявайте обидни квалификации за вашите сътрудници или настоятелен сътрудници, тъй като думите, които изричате през днешния ден, са ваш зложелател, изключително при Меркурий, който е назадничав. Стабилизирайте постигнатото в персоналните връзки и съхранете брака си, даже и в случай че преживявате следващата рецесия. Не си коства да оставате сами в края на годината. Не се колебайте да поискате ръката на обичаните си, в случай че не сте фамилни и сте сигурни в възприятията си, а по-късно се отдайте на полови наслаждения.

ДЕВА

В почивния ден не се обиждайте на вашите сътрудници, че ви хвалят за вашите професионалните умения, които сте посочили, тъй като са откровени и не го вършат с нечестна цел, както всекидневно приемате похвалите им. Има доста хора, които ви ценят и време да осъзнаете това макар, че Меркурий е назадничав. Не уговаряйте настоятелен срещи, тъй като може да ви разочароват поради неспособност да постигнете предстоящите договорености. Не допускайте интервенция в персоналния ви живот на ваши родственици, които се стремят да ви потвърдят, че сте основали семейство с несъответствуващ сътрудник и в този момент е време да се разделите. Целта им е обвързвана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Сексуалните ви връзки страдат поради нараненото ви его и неспособност да прецените дали сте постъпили вярно, като сте отрязали роднините си.

ВЕЗНИ

Въпреки нежеланието ви да приемете спомагателна работа, не я отхвърляйте. Тя ще ви донесе както ненадейно положителни доходи, по този начин и жадуваното самопризнание. Трудностите преодолявате с лекост, в случай че избегнете проблемите с управлението и сте правилни при осъществяване на вашите служебни отговорности. Меркурий е назадничав. Изясняването на вашите усеща ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с обичаните си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят половите ви връзки в бъдеще и дали ще се разделите дефинитивно с интимната си половинка.

СКОРПИОН

Не пропилявайте опциите си в почивния ден и не се занимавайте с планове, които не ви интересуват, с цел да не съжалявате по-късно, изключително откакто Меркурий е към момента назадничав и няма да ви поддържа. Вашите професионалните триумфи и непредвидени запознанства, които ви носят изгода  днес, само че и през идващите месеци, са факторите, които ви оказват въздействие. На несемейните им следва среща, която може да се окаже с мечтаната подобаваща половинка. Въпреки това бракът, в случай че се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте фамилни, вечерта ви поучавам да останете с околните си и да се отдадете на секс и романтика.

СТРЕЛЕЦ

Независимо от пасивността обхванала вашите сътрудници в почивния ден, се справяте със отговорностите си и без тяхна помощ. Гарантирате си по-високи доходи.  Можете да постигнете мечтаните договорености и да подготвите за автограф през идната седмица финансови съглашения, макар че може би имате други проекти по време на ретроградното придвижване на Меркурий. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате околните си за тази смяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след сантименталната вечеря се отдайте на интимни диалози и на полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Ако сте се заинатили и имате желание да се втурнете към нови планове и вложения в почивния си ден, рискувате да предизвикате неуспеха си, тъй като не ви чака триумф в това отношение. Бъдете виновни към към този момент започнатите задания макар ретроградното придвижване на Меркурий. Начинанията през днешния ден няма да ви донесат триумф и поради неналичието на поддръжка, без която няма по какъв начин да се справите.  Късметът не е напълно на ваша страна. В персоналният ви живот измененията зависят единствено от вашите стремежи и дейни дейности. Не наранявайте околните си. Късметът не е напълно на ваша страна. В персоналният ви живот измененията зависят единствено от вашите стремежи и дейни дейности. Не наранявайте околните си.

ВОДОЛЕЙ

Отново ви следва сполучлив почивен ден, който освен ви зарежда с чудесно самочувствие, а ви дава късмет да вземете присъединяване в нов план, макар че до този миг ви притесняваше. Не бъдете инатливи и мнителни, с цел да не си създадете проблеми на работното място макар удобните условия за справяне със отговорностите. Меркурий е назадничав. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, с цел да не съсипете връзките си с вашите близки. Ако не сте позволили препирня поради нещо, казано от вас несъзнателно, не пропускайте половите удоволствия.

РИБИ

Денят е почивен, само че изисква да си наложите успокоение и да обмисляте дейностите си, с цел да успявате, тъй като Меркурий е назадничав и може да се разминете с задачата си. Неприятели може да ви подхлъзнат с обещания и да загубите част от спестяванията си. Не се съгласявайте на спомагателна, само че натоварваща ви работа, в случай че сте преуморени, с цел да избегнете грешките и компликациите. Вечерта сте изтощени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с околните си. Не сте подготвени да се отдадете на полови удоволствия. Предпазвайте се от утежняване на здравословното положение, контузии и проблеми, подбудени от напрежението денем.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР